skip to Main Content

Nettportal

Perfekt for små byer og tettsteder

Mange tettsteder er å finne på nett. Det er ofte mange små aktører,  i tillegg til den viktige informasjonen som kommunene selv formidler på sine nettsider. Vår nettportal tetter lukene mellom disse aktørene og kommunen. Løsningen har en landingsside som peker til den informasjonen man er ute etter, enten man er fastboende, turist eller bare på gjennomreise. En komplett og rimelig løsning som styrker samhold, der alle løfter hverandre fram.

Portal Sauda

Portal Sauda er vår første nettportal. Denne ble lansert i januar 2018, og har blitt en populær portal for blant andre turglade, kinogjengere, turister, hyttefolk, shoppere, skientusiaster, badenymfer, bedriftseiere, restauranteiere, sultne, tørste, store og små. Kort sagt ganske mange.

Sauda Kommune er en viktig samarbeidspartner. Portal Sauda peker direkte til kommunens egne sider, og vice versa. Også næringslivet har en svært viktig rolle. Dette gir en helhet. Portalen er et sted å starte. Så peker den deg videre, og skaper trafikk for alle.

Portal Plassen-du-bor

Å skape den første portalen har vært en lang prosess, men den har lært oss svært nye om hva som fungerer godt, og hva vi har måttet forbedre. I dag er Portal Sauda velfungerende. Vi ser hvor stort utbytte man får av denne siden i dag, og vi ønsker å lage tilsvarende løsninger også for andre små steder som vil gi nettsatsingen et permanent løft

Vi stiller mer enn gjerne opp og forteller om portal-løsningen, dersom din kommune finner dette interessant.

Back To Top