skip to Main Content

Lære hele livet: Olivia

Video til MOR konferansen 2019, som ble avholdt i Sauda. Her ønsket Sauda Videregåande Skule å formidle budskapet "Lære heilelivet er sjølve livet, gjennom et intervju med saudabuen…

View the Portfolio

Læring gjennom jobb

Video til MOR konferansen 2019, som ble avholdt i Sauda. Her ønsket Sauda Videregåande Skule å formidle flerkulturell integrering og verdien av læring på arbeidsplassen.

View the Portfolio

Å lære heile livet er sjølve livet.

Video til MOR konferansen 2019, som ble avholdt i Sauda. Her ønsket Sauda Videregåande Skule å formidle tanken bak konferansens ordspråk "Lære heile livet er sjølve livet".

View the Portfolio

YSK

Video til MOR konferansen 2019, som ble avholdt i Sauda. Her ønsket Sauda Videregåande Skule å vise frem YSK, Yrkesfag og Spesiell Studiekompetanse".

View the Portfolio

Hent meg

Kolumbus og Sauda Kommune ble i 2019 nominert til prisen "Mobilitetsprisen". I forbindelse med denne utdelingen fikk vi i oppdrag å presentere transportløsningen "Hent meg" i filmform, til…

View the Portfolio

Varicon

For å få vist fram sin logo og sine tjenester ennå bedre, ønsket konsulentfirmaet Varicon en ny drakt på sin VW Caddy. 

View the Portfolio

Saudamat

For å kickstarte pinnekjøttsesongen ønsket Saudamat en plakat og flyer til bruk på messer og i butikker. 

View the Portfolio

Norkledning

Vi fikk etterspørsel av Norkledning til å lage en ny nettside. 

View the Portfolio

HS-Maskin

HS Maskin ønsket å få sin bil til å bli en skikkelig representant for butikken.  Vi gikk for en foliering på grå bil med deres logo og logofarger. 

View the Portfolio
Back To Top