skip to Main Content

Norkledning

Vi fikk etterspørsel av Norkledning til å lage en ny nettside. 

read more

HS-Maskin

HS Maskin ønsket å få sin bil til å bli en skikkelig representant for butikken.  Vi gikk for en foliering på grå bil med deres logo og logofarger. 

read more

HS – Gruppen

Vi har laget en splitter ny nettside for HS-gruppen.

read more

Grand Manilla

Etter etterspørsel fra Grand Manilla fikk vi laget en fin og innbydende logo til bedriften.

read more

Saudefaldenevideo

For tiden holder vi på med en stor film fra Saudefaldene. Vi har til nå laget en liten video som viser flere utsnitt fra produksjonen som presenterer bedriften.

read more

Saudacup

Vi har blitt samarbeidspartner med Saudacup. I den forbindelse har vi laget ny nettside for dem. Nettsiden viser cupen i sin helhet på en enkel og spennende måte. Vi har…

read more

Sauda Lokalarkiv

Vi ble kontaktet av Sauda Lokalarkiv da de ønsket en film som på en enkel å god måte forklarte Saudas industrihistorie fra starten av 1900 tallet frem til idag.

read more

Pilt Ola-prisen 2018

I forbindelse med arena Ryfylke fikk vi oppdraget med å lage filmen som presenterte vinneren av Pilt Ola-Prisen 2018. I år var vinneren Bjørn Moe fra Mo Laksegard i Suldal.

read more

Intersport

Intersport Sauda ønsket å få sin Volkswagen Transporter til å bli en skikkelig representant for butikken. Vi brukte bilens originalfarge, sort, som utgangspunkt, og gikk for en foliering der grått…

read more
Back To Top